Se deschide ruta afacerilor româno-ucrainene

Se deschide ruta afacerilor româno-ucrainene

Misiunea economică Afaceri.ro ajunge la Odesa. Cu acest logo, la începutul lunii iulie a avut loc la Odesa un eveniment de semnificație amplă pentru viitorul relațiilor economice ale Ucrainei cu țările europene din proximitate.

Evenimentul a fost dedicat antreprenorilor si are ca scop dezvoltarea mediului de afaceri din România, cresterii numărului de parteneriate româno-ucrainene prin promovarea oportunităților și potențialului investițional al Odesei în rândul oamenilor de afaceri români, diplomaților și investitorilor din România.

În cadrul acestei misiuni, participanții au în obiectiv informații relevante din mediul business, universitar sau administrativ, participări la dezbateri, sesiuni de networking și experiențe culturale și gastronomice unice in cadrul comunității ucrainene. Promovarea misiunii economice UE-Ucraina a avut și o etapă ce a inclus republica Moldova. În drum spre ‪Odesa, delegația română a programat și un popas la Crama Purcari (Purcari Wines), pentru masă și degustare de vinuri nobile – moment inclus in pachetul de participare. Purcari Wines mai este numit și cartea de vizită a Republicii Moldova in străinătate. Vinurile de Purcari sunt exportate în peste 25 de țări ale lumii, printre care SUA, Canada, Marea Britanie, Norvegia, etc.

Misiunea economică Afaceri.ro Odesa, este o inițiativă care își propune să promoveze pe termen lung oportunitățile de parteneriate dintre Ucraina și România, să dezvolte relațiile de import-export și să promoveze oportunitățile de investiții bilaterale. Programul misiunii economice Afaceri.ro Odesa 2016 cuprinde o serie de activități menite să încurajeze colaborările între România și Ucraina, să prezinte mediul de afaceri ucrainean și să ofere delegaților din România oportunitatea de a participa la întâlniri de afaceri. Foarte interesantă este și lista partenerilor proiectului: Unicredit Business Solutions, HR Logistics 2014, Purcari, Promos Collection, Enterprise Europe Network, Euroregiunea Dunărea de Jos, Camera de Comerț si Industrie Iasi, Hobbit, Invest in Iasi, Fabricat in Iași, Investitii.ro, Ziarul de Iasi, Iasi Fun, Ziarul Evenimentul, Hotnews, Startup Cafe, Radio Romania Iasi, Wall-Street Md, Diez Md, Revista 22, Forbes, Jurnalul de afaceri, Fundatia Post-Privatizare, Finantare.ro, Managementul-Proiectelor.ro, PlanDeafacere.ro, Intreprinzatori.ro (SV)

 

0 Comments

Leave a Comment

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password